Katini slani zalogaji bez glutena

Tapioka kuglice posebne su po tome što se rade od tapioka brašna koje se dobiva od korijena biljke manioke koja ne sadrži gluten. Odlična su zamjena za kruh, posebno ukusne kao grickalica ili party snack.

GLUTEN FREE

Težina: komad 20 g

Katine tapioka kuglice bez glutena

Katina zlevka od poriluka bez glutena

Zlevka je idealan odabir za zdrav i uravnotežen doručak. Napravljena je od kukuruznog škroba, rižinog brašna i proteina lupine. Sir grabancijaš zlevki daje fini slankasti okus, a svježe povrće, zavisno o vrsti, obogaćuje vaš obrok mineralima i vitaminima.

GLUTEN FREE

Težina: komad 90 g

Katin mini burek sa sirom bez glutena

Ručno vučeno tijesto našem bureku daje pravi domaći štih. Tijesto sadrži kukuruzni škrob, prženu leću i psyllium, a napunjen je najkvalitetnijim domaćim svježim kravljim sirom.

GLUTEN FREE

Težina: komad 150 g

Zlevka je idealan odabir za zdrav i uravnotežen doručak. Napravljena je od kukuruznog škroba, rižinog brašna i proteina lupine. Sir grabancijaš zlevki daje fini slankasti okus, a svježe povrće, zavisno o vrsti, obogaćuje Vaš obrok mineralima i vitaminima.

GLUTENFREE

Težina: komad 90 g

Zlevka je idealan odabir za zdrav i uravnotežen doručak. Napravljena je od kukuruznog škroba, rižinog brašna i proteina lupine. Sir grabancijaš zlevki daje fini slankasti okus, a svježe povrće, zavisno o vrsti, obogaćuje Vaš obrok mineralima i vitaminima.

GLUTENFREE

Težina: komad 90 g

Katina zlevka od blitve bez glutena

Katina zlevka od buče bez glutena

Zlevka je idealan odabir za zdrav i uravnotežen doručak. Napravljena je od kukuruznog škroba, rižinog brašna i proteina lupine. Sir grabancijaš zlevki daje fini slankasti okus, a svježe povrće, zavisno o vrsti, obogaćuje Vaš obrok mineralima i vitaminima.

GLUTENFREE

Katina zlevka od tikvica bez glutena

Težina: komad 90 g

Novost naše ponude je izrada slatkih i slanih slastica za posebne i svečane trenutke poput rođendana, pričesti, krštenja, svadbi, banketa i poslovnih domjenaka.

Za Vaše svakodnevne želje i potrebe osim ponuđenih proizvoda možete naručiti naše novitete:

•Mini tart s porilukom bez glutena

•Burek bez glutena

•Savijača od maka i sira bez glutena

•Savijača od heljdinog brašna s tikvicama, sirom i prženim sezamom bez glutena

•Štrukle bez glutena

Za sve ostale informacije o Katinoj posebnoj ponudi pošaljite automatski upit pritiskom na gumb "Ponuda". Nakon toga će na Vašu mail adresu biti dostavljen katalog proizvoda Katina posebna ponuda.

Klikni!

Odaberi!

Naruči!

Katina catering ponuda 

1.

2.

3.