Katini kolači bez glutena

Savršen spoj mrkve i kokosa čini ovaj kolač neodoljivim i posebnim. Obogaćen je vanilijom, cimetom i narančom.

GLUTEN FREE

Težina: komad 140 g

Ova mediteranska kombinacija rogača, naranče i tamne čokolade idealna je poslastica za sve one koji ne žele konzumirati nijednu vrstu brašna.

GLUTEN FREE

Težina: komad 115 g

Katin kolač od mrkve i kokosa bez glutena

Katin kolač od rogača, čokolade i naranče bez glutena

Katin kolač od čokolade bez glutena

Kombinacija čokolade i oraha uvijek pobjeđuje, a ovoj neodoljivoj bezglutenskoj varijanti uvijek ćete se poželjeti vratiti.

GLUTEN FREE

Težina: komad 140 g

Izrađena prema staroj recepturi naših baka, kombinacija jabuke i cimeta vraća nas u djetinjstvo, a spoj tradicije i zdravog bezglutenskog brašna ovaj kolač ostaje svevremenska poslastica malih i velikih slatkoljubaca. Sočnost kolaču daju ručno ribane domaće jabuke zagrljene prhkim tijestom od bezglutenskog brašna riže i kukuruznog škroba.

GLUTEN FREE

Težina: komad 135 g

Katina pita od jabuke bez glutena

Katin kolač s višnjom i vanilijom bez glutena

Katin kolač od krumpirovog škroba punjen vanilijom i višnjama. Ovaj sočni biskvit djeca jednostavno obožavaju, a odraslima je odličan odabir za slatku pauzu uz kavu ili čaj.

GLUTEN FREE

Težina: komad 135 g

Katin kolač s vanilijom i marelicama bez glutena

Katin kolač od krumpirovog škroba punjen vanilijom i marelicama. Ovaj sočni biskvit djeca jednostavno obožavaju, a odraslima je odličan odabir za slatku pauzu uz kavu ili čaj.

GLUTEN FREE

Težina: komad 135 g

Kolač s mrkvom pruža jedinstven spoj sočnosti I hrskavosti. Sastoji se od rižinog brašna, ručno ribane mrkve i jabuke, oraha, cimeta, svježeg krem sira i vanilije. Savršen je za bilo koje doba godine, a kao torta je atraktivan desert na stolu u svakoj prigodi

GLUTEN FREE

Težina: komad 130 g

Katin kolač s mrkvom bez glutena

Katin kolač od badema, naranče i kardamoma bez glutena

Kolač napravljen od čistog rižinog brašna i bademovog brašna i naranče preliven certificiranom tamnom bezglutenskom čokoladom. Egzotičnog je okusa koji oduševljava i djecu i odrasle

GLUTEN FREE

Težina: komad 100 g

Katin kolač od maka bez glutena

Ovaj kolač je apsolutni favorit prema odabiru Katinih kupaca. Sastoji se od certificiranog maka bez glutena i ne sadrži nijednu vrstu brašna. Preliven je tamnom čokoladom i upotpunjen domaćim džemom od marelice.

GLUTEN FREE

Težina: komad 100 g

Klasičan cheesecake u bezglutenskom Katinom ruhu! Lagan, sočan, bogat proteinima s vrlo malo kalorija, ovaj jednostavan a potpun kolač savršen je desert za svaki dan

GLUTEN FREE

Težina: komad 115 g

Katin kolač od sira bez glutena

Katin kolač s jabukama i bučom bez glutena

Katin kolač s bučinim brašnom i ribanom jabukom, obogaćen sokom cijeđene naranče, prženim orasima i posipom listića badema i prženih bučinih golica. Cimet mu daje predivnu mirisnu aromu, a kombinacija ovih sastojaka čini ga neodoljivim i drugačijim od svih ostalih slastica.

GLUTEN FREE

Težina: komad 100 g

Katina Pico torta bez glutena

Katina mala Pico voćna torta bez glutena idealan je odabir za rođendanske proslave ili manja okupljanja. Savršena je kombinacija mekog biskvita, vanilije, marelica i prženih badema s diskretnim dodirom tamne čokolade.

GLUTEN FREE

Težina: 650 g

Savršena hrskava kombinacija oraha i meda, bez dodanog šećera i laktoze.

GLUTEN FREE
SUGAR FREE

Težina:150g

LACTOSE FREE

Težina:150g

Katine medene kiflice sa orasima bez glutena

Katine kuglice od datulja i lješnjaka bez glutena

Katine sirove kuglice od datulja i lješnjaka obogaćene su sirovim kakaom i prava su energetska bomba! Osim što su bez glutena, ne sadrže šećer, laktozu ni jaja zbog čega su pogodne za vegane ili sve one koji preferiraju zdravi snack

GLUTEN FREE
SUGAR FREE
RAW
VEGAN

preporučuje

Proizvode poput kolača i zlevki možete kupiti komadno. Ako želite kupiti cijelu tortu, kolač ili zlevku, možete ih naručiti kod prodavača u Vašoj trgovini.