Katin kruh bez glutena

Tamni kruh sadrži 40% sjemenki uljarica. Sjemenke suncokreta, lana i buče su pravo vrelo esencijalnih masnih kiselina omega-3 i omega-6 koje su nužne za srce, krvožilni sustav i mozak. Osim toga, bogate su vitaminima B skupine koji su važni za pravilno funkcioniranje krvožilnog sustava i probave.

GLUTEN FREE
Težina:500g

Pohanac, štrukle ili knedle ne moraju više biti zaboravljeni užitak! Katine krušne mrvice načinjene su od krumpirovog i kukuruznog škroba obogaćene psyllium biljnim vlaknima i prženom lećom. Upotpunjene sjemenkama prženog sezama postat će neizostavan dio vašeg nedjeljnog ručka.

GLUTEN FREE
Težina:300g

Ako ste osoba koja voli uživati u bogatim okusima, tamni kruh je prava simfonija za vaše nepce! Kombinacija rižinog, lanenog, bučinog, suncokretovog brašna i brašna kvinoje dodatno je obogaćena sjemenkama suncokreta, buče i lana. Bogate su mineralima poput mangana, kalcija, bakra, magnezija i fosfora. Također sadrže vitamine B1 te lignane – fitotvari koje imaju snažna antioksidativna svojstva.

GLUTEN FREE
Težina:500g

Polubijeli kruh sastoji se od rižinog brašna i kukuruznog škroba, a obogaćen je koncentratom grožđa i mljevenom prženom lećom. Ne sadrži sjemenke pa je pogodan za alergičare ili ljubitelje jednostavnih tekstura kruha. Ovaj kruh posebno vole djeca jer vrlo je blagog okusa i okusom je najsličniji klasičnom kruhu. Zbog svog duguljastog oblika odličan je za tostiranje.

GLUTEN FREE
Težina:500g

Mali polubijeli kruh sastoji se od rižinog brašna i kukuruznog škroba, a obogaćen je koncentratom grožđa i mljevenom prženom lećom. Ne sadrži sjemenke pa je pogodan za alergičare ili ljubitelje jednostavnih tekstura kruha. Ovaj kruh posebno vole djeca jer je njegov vrlo blagi okus najsličniji klasičnom kruhu. Odličan je odabir za sendviče, kao podloga za namaze i za tostiranje

GLUTEN FREE
Težina:300g

Baguette bez glutena sastoji se od kukuruznog škroba i rižinog brašna. Dodatno je obogaćen prženom lećom, te sjemenkama suncokreta i lana koje imaju veliki antioksidativni i antiupalni potencijal. Namijenjen je osobama oboljelima od celijakije, intolerantnima na gluten i svima onima koji žele uvrstiti zdravu prehranu u svoj način života. Odličan je za kanape sendviče i mini bruskete. 

GLUTEN FREE
Težina:250g

Katin veliki polubijeli kruh

bez glutena

Katin baguette

bez glutena

Katin tamni kruh

sa sjemenkama

bez glutena

Katin mali polubijeli kruh

bez glutena

Katine krušne mrvice

sa sezamom

bez glutena

Katina peciva bez glutena

Katino bijelo pecivo sa sjemenkama sezama bez glutena

Katino bijelo pecivo sastoji se od rižinog brašna i rižinog škroba, te tapioka brašna koje je zdrava i lako probavljiva alternativa tradicionalnim brašnima pšenice. Pecivo je dodatno obogaćeno posipom od sjemenki sezama. Idealno je za sendviče i mini hamburgere, a posebno ga vole djeca jer je najsličnije klasičnom pecivu.

GLUTEN FREE
Težina: 150 g (pakiranje 3 komada x 50 g)

Katino tamno pecivo sa sjemenkama

bez glutena

Savršeno pecivo za sendvič ako želite zdravim zalogajem započeti dan! Katino tamno pecivo sastoji se od rižinog, lanenog, bučinog, suncokretovog brašna i brašna kvinoje. Sjemenke suncokreta, buče i lana pružaju vam bogat izvor minerala, vitamina B1 i lignane – fitotvari koje imaju snažna antioksidativna svojstva.

GLUTEN FREE
Težina: 200 g (pakiranje 4 komada x 50 g)

Katin zrnati kruh

bez glutena