Katin kruh bez glutena

Tamni kruh sadrži 40% sjemenki uljarica. Sjemenke suncokreta, lana i buče su pravo vrelo esencijalnih masnih kiselina omega-3 i omega-6 koje su nužne za srce, krvožilni sustav i mozak. Osim toga, bogate su vitaminima B skupine koji su važni za pravilno funkcioniranje krvožilnog sustava i probave.

GLUTEN FREE
Težina:500g

Katine krušne mrvice načinjene su od krumpirovog i kukuruznog škroba obogaćene psyllium biljnim vlaknima i prženom lećom. Upotpunjene sjemenkama prženog sezama postati će neizostavan dio vašeg nedeljnog ručka.

GLUTEN FREE

Tamni kruh prava je simfonija zdravih bezglutenskih brašna. Sastoji je od rižinog, lanenog, bučinog , suncokretovog brašna i brašna quinoe. Dodatno je obogaćen sjemenkama suncokreta i lana. Bogate su mineralima poput mangana, kalcija, bakra, magnezija i fosfora. Također sadrže vitamine B1 te lignanime – fitotvari koje imaju snažna antioksidativna svojstva. 

GLUTEN FREE
Težina:500g

Polubijeli kruh sastoji se od rižinog brašna i kukuruznog škroba, a obogaćen je koncentratom grožđa i mljevenom prženom lećom. Ovaj kruh posebno vole djeca jer vrlo je blagog okusa i okusom je najsličniji klasičnom kruhu. Odličan je za tostiranje.

GLUTEN FREE
Težina:500g

Mali polubijeli kruh sastoji se od rižinog brašna i kukuruznog škroba, a obogaćen je koncentratom grožđa i mljevenom prženom lećom. Ovaj kruh posebno vole djeca jer vrlo je blagog okusa i okusom je najsličniji klasičnom kruhu. Odličan je i za tostiranje. 

GLUTEN FREE
Težina:300g

Baguette bez glutena sastoji se od kukuruznog škroba i rižinog brašna. Dodatno je obogaćen prženom lećom, te sjemenkama suncokreta i lana koje imaju veliki antioksidativni i antiupalni potencijal. Namijenjen je osobama oboljelima od celijakije, intolerantnima na gluten i svima onima koji žele uvrstiti zdravu prehranu u svoj način života. Odličan je za kanape sendviče i mini bruskete. 

GLUTEN FREE
Težina:250g

Katin veliki polubijeli kruh

bez glutena

Katin baguette

bez glutena

Katin tamni kruh

sa sjemenkama

bez glutena

Katin mali polubijeli kruh

bez glutena

Katine krušne mrvice

sa sezamom

bez glutena

Katina peciva bez glutena

Katino bijelo pecivo sa sjemenkama sezama bez glutena

Katino bijelo pecivo sastoji se od rižinog brašna i rižinog škroba , te tapioka brašna koje je zdrava i lako probavljiva alternativa tradicionalnim brašnima pšenice. Pecivo je dodatno obogaćeno posipom od sjemenki sezama. Idealno je za sendviče, a posebno ga vole djeca jer je najsličnije klasičnom pecivu. 

GLUTEN FREE
Težina: 150 g (pakiranje 3 komada x 50 g)

Katino tamno pecivo sa sjemenkama

bez glutena

Katino tamno pecivo sastoji je od rižinog, lanenog, bučinog , suncokretovog brašna i brašna quinoe. Dodatno je obogaćeno sjemenkama suncokreta i lana koje su bogate mineralima poput mangana, kalcija, bakra, magnezija i fosfora. Također sadrže vitamine B1 te lignanime – fitotvari koje imaju snažna antioksidativna svojstva. Savršeno pecivo za započeti dan, napraviti zdravi sendvič i uživati u omiljenom bezglutenskom doručku! 

GLUTEN FREE
Težina: 200 g (pakiranje 4 komada x 50 g)

Katin zrnati kruh

bez glutena

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2019 by Kruhbezglutena.hr• Uvjeti i prava korištenja