• White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

©2019 by Kruhbezglutena.hr• Uvjeti i prava korištenja

Tamni kruh sadrži 40% sjemenki uljarica. Sjemenke suncokreta, lana i buče su pravo vrelo esencijalnih masnih kiselina omega-3 i omega-6 koje su nužne za srce, krvožilni sustav i mozak. Osim toga, bogate su vitaminima B skupine koji su važni za pravilno funkcioniranje krvožilnog sustava i probave. 

Težina:500g

Tamni kruh prava je simfonija zdravih bezglutenskih brašna. Sastoji je od rižinog, lanenog, bučinog , suncokretovog brašna i brašna quinoe. Dodatno je obogaćen sjemenkama suncokreta ii lana. Bogate su mineralima poput mangana, kalcija, bakra, magnezija i fosfora. Također sadrže vitamine B1 te lignanime – fitotvari koje imaju snažna antioksidativna svojstva. 

Težina:500g

Baguette bez glutena sastoji se od kukuruznog škroba i rižinog brašna. Dodatno je obogaćen prženom lećom, te sjemenkama suncokreta i lana koje imaju veliki antioksidativni i antiupalni potencijal. Namijenjen je osobama oboljelima od celijakije, intolerantnima na gluten i svima onima koji žele uvrstiti zdravu prehranu u svoj način života. Odličan je za kanape sendviče i mini bruskete. 

Težina:250g

Katino tamno pecivo sastoji je od rižinog, lanenog, bučinog , suncokretovog brašna i brašna quinoe. Dodatno je obogaćeno sjemenkama suncokreta i lana koje su bogate mineralima poput mangana, kalcija, bakra, magnezija i fosfora. Također sadrže vitamine B1 te lignanime – fitotvari koje imaju snažna antioksidativna svojstva. Savršeno pecivo za započeti dan, napraviti zdravi sendvič i uživati u omiljenom bezglutenskom doručku! 

Težina:200g

(4komada x 50g)

Mali polubijeli kruh sastoji se od rižinog brašna i kukuruznog škroba, a obogaćen je koncentratom grožđa i mljevenom prženom lećom. Ovaj kruh posebno vole djeca jer vrlo je blagog okusa i okusom je najsličniji klasičnom kruhu. Odličan je i za tostiranje.

Težina:300g

Katino bijelo pecivo sastoji se od rižinog brašna i rižinog škroba , te tapioka brašna koje je zdrava i lako probavljiva alternativa tradicionalnim brašnima pšenice. Pecivo je dodatno obogaćeno posipom od sjemenki sezama. Idealno je za sendviče, a posebno ga vole djeca jer je najsličnije klasičnom pecivu.

Polubijeli kruh sastoji se od rižinog brašna i kukuruznog škroba, a obogaćen je koncentratom grožđa i mljevenom prženom lećom. Ovaj kruh posebno vole djeca jer vrlo je blagog okusa i okusom je najsličniji klasičnom kruhu. Odličan je i za tostiranje.

Težina:500g

Katine krušne mrvice načinjene su od krumpirovog i kukuruznog škroba obogaćene psyllium biljnim vlaknima i prženom lećom. Upotpunjene sjemenkama prženog sezama postati će neizostavan dio vašeg nedeljnog ručka.

Težina:200g

(4komada x 50g)